De vuurdraken - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : De vuurdraken
Locatie in winkel:
/Jeugd/Young Adult
2,50
  • TitelDe vuurdraken
  • EAN9789026131929
  • Uitgave vormPaperback
  • UitgeverDe Fontein Jeugd
  • ConditieAls nieuw
De zestienjarige Andra woont in Ofor. Een aanvavan de vuurdraken brengt de vrede en rust in haar dorp ten einde. Andra's vader moeder en zusje komen om in de brandende puinhopen, maar zelf wordt ze uit de vlammen gered.
Haar redder Aylen de Zwerver, blijkt de meest gezochte misdadiger van het land te zijn. Hij reist in het gezelschap van Maeven al Garrick, die niet minder berucht is, en Penker, de laatste der landdraken. Gevieren besluiten ze wraak te nemen op de vuurdraken.
Bij toeval ontdekt Andra dat Ayleh de Zwerver dingen verzwijgt. Ook hoort ze hem zeggen dat hij 631 jaaroud is en dat zijn krachten afnemen. Is Aylen wel degene voor wie hij zich uitgeeft? En Maeven? Het lijkt of Aylen en hij elkaaral jaren kennen. En welk verleden delen zij met de lucht-en zeedraken die ze onderweg ontmoeten?
Wanneer Andra Het boek der grote draken vindt, krijgt ze de schrik van haar leven. Haar eigen naam keert steeds terug in het boek en Andra beseft dat zij degene is die de strijd moet voeren. Durft ze het gevecht tegen de vuurdraken aan?
DE PERS OVER ANNE WEST:
'Het enthousiasme springt van iedere bladzijde af (...) vergelijkbaar met Harry Potter.' Holland SF
Anne West begon op haar elfde serieus te schrijven. Van haar cyclus De Macht van het Zwaard zijn al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Voor de aardmagi ontving zij de Jonge Jury Debuutprijs 2006.