Vang me als ik val - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Vang me als ik val
Locatie in winkel:
/Thriller
2,00
  • TitelVang me als ik val
  • EAN9789041411297
  • Uitgave vormHardcover
  • UitgeverAnthos
  • Verschenen01-01-2007
  • ConditieAls nieuw
Je bent een wervelwind. Je bent succesvol. Je leeft groots en meeslepend. Maar wie vangt je als je valt? Kijk uit wie je vertrouwt...
Holly Krauss leidt een prettig leven. Ze is jong en succesvol, heeft priv lles goed voor elkaar en wordt aanbeden en bewonderd door iedereen die ze tegenkomt. Maar dat is kant van Holly. De andere Holly is losbandig en wild, zoekt de verkeerde mensen op en belandt in riskante situaties. Wanneer de roekeloze uitspattingen elkaar steeds sneller opvolgen en haar wilde kant de overhand neemt, lijkt ze de controle over haar leven te verliezen. Op elke hoek van de straat dreigt gevaar en het geduld van Holly's geliefde en vrienden begint op te raken.
Is het Holly's eigen schuld? Is zij parano of zijn haar angsten re ? En als ze niet meer op haar eigen intu e kan vertrouwen, wie is er dan om haar op te vangen als ze valt?
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef inmiddels negen thrillers en twee korte verhalen met grote literaire kwaliteiten, boeiende personages en spanning tot de laatste pagina. Met hun boeken beheersen zij al jaren de top-tienlijsten. In totaal werden in Nederland en Belgi eer dan vier miljoen exemplaren verkocht.
'De spanning wordt meesterlijk opgedreven.' - METRO
'Overtuigend en meeslepend..' - DE TELEGRAAF